Hoppa till sidans innehåll

Härligt med 3 poäng i sista hemmamatchen!

15 FEB 2018 22:44
  • Uppdaterad: 15 FEB 2018 22:54

Så äntligen fick vi till en fullpott med 17 spelare på banan och en sugen Ekberg i målet lyckades vi!! Tusen tack för säsongen ärade publik som drog till Lionshov och se en vinstmatch i stället för att se en förlustmatch Östersund – Arsenal. Ni är en härlig trogen skara som kommer gång efter gång.

1 perioden

1 powerplay mål av Mattias Bohlin efter 8 :18 ass av backarna Johannes Jonsson och Patrik Olsson. Drygt 3 min senare en kvittering av Hovås som hade några snabba killar i fronten.  2-1 vid 14:07 scoring av Filip Hilmersson ass av Jonas Nilsson. Strax efteråt får vi en utvisning men vi ligger högt i banan och pumpar på. Bohlin ordnar en straff som Anton Svensson sätter 3-1 vid14.38. Innan periodvilan kvitterar Hovås till 3-2. Skott i perioden 18-12 till Lions. Utvisningar 2-2 resultat i perioden 3-1

2a perioden

En period med bra spel från vår sida resultat 1-1 i perioden. Vi låg på och lyckas hålla undan med en het Anton Ekberg som styrde undan deras vassa anfall och håliga försvar utnyttjade vi på ett bra sätt.  Mål 8.27 blir ett snyggt 4-2 av Sebastian Forsgren ass Anton Svensson. Skott 10 – 14 till Hovås. 

3e perioden

Med fart under skrillorna och högt tempo fortsätter vi pumpa på. 5-3 genom härligt klapp klappspel av Filip Hilmersson ass Anton Svensson vid 9.02 6-3 Ben Winter som hade tryggt publikstöd idag ass Jonas Nilsson. Vi vinner perioden efter flera monsterräddningar av PT tränade Anton Ekberg Skott 15-11 i Perioden och vi får 2 min till.

Totalt  mål 6-3 skott 43-37 utvisning 4-2 vi vinner allt.

Vår sista match blir i Åby ishall mot Mölndal kl 17.00 - du som är i Göteborg!! Kom och heja fram oss.

Så härligt att avsluta säsongen med hemmaspelet och 3 poäng visa att vi kan om vi vill. Vi jobbade verkligen hårt med fart under skrillorna. Ni kära publik är vår extra krydda och kommer i framgång och motgång. Sponsorer som gör det möjligt för oss att kunna ha en ishall och vår verksamhet både som A-lag och ungdomslag.

Tack även alla föräldrar, ledare, domare, styrelse och övriga funktionärer som gör oss alla till stolta Lejon och älskar verkligen vår sport.

Vi är en för alla och alla för en – kamratskap föder framgång.Fortfarande kommer våra ungdomslag ha matcher så kom gärna till Lionshov hela mars ut. Vi ses säsong 2018/2019 med seriestart i oktober och träningsmatcher i september!

Skribent: Anette Ohlsson
Epost: Adressen Gömd

 
Coop Strömstad

 Erlandsson Bygg

godishuset

Intersport Strömstad City

Nilsson Bil

Park - Film Food Friends

Safekeeper Bevakning

 Daftö Camping & Resort

Postadress:
Lions HC Strömstad - Ishockey
Hjältsgårdsvägen 48
45260 Skee

Besöksadress:
Lionshov
45260 Skee

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info